Site Overlay

Mijn 2e Blog over GuruShots

Hier is mijn 2e blog. Ik ben niet een regelmatige blogger, dus mijn blog zullen zo nu en dan uitkomen. Dus kijk zo nu en dan eens op deze site.

Ik had het over GuruShots en dat ik de top in dit spel wil bereiken. Dan is er nog wel werk aan de winkel voor mij. Zeker nu mijn Windows computer besmet is door het Gandcrab virus. Hierdoor zijn veel van mijn  bestanden, dus ook fotobestanden gekaapt. Gelukkig heb ik alle foto’s op het internet opgeslagen en kan ze op die manier terug zetten. Wel moet ik Windows er opnieuw op de Computer zetten. Het liefst gebruikte ik Windows helemaal niet, maar ik heb het nodig voor mijn fotobewerking. Ik heb nu een dual-boot met Linux Mint, ik denk dat ik mijn Windows na herinstallatie maar geen internet meer geef, dan kunnen er ook niet zo makkelijk virussen op komen……………………… Maar nu dwaal ik alweer af. Ik zou jullie vertellen over GuruShots.

Achievements in GuruShots
mijn behaalde resultaten in GuruShots

Tot nu toe zijn dit ongeveer mijn resultaten. Veel picto’s spreken voor zich, maar bij sommigen is misschien wat uitleg nodig. Ik denk dat het rijtje met 275 foto, 15 likes (door mij gegeven) 86 resultaten, ik volg 1192 mensen en ik wordt door 272 mensen gevolgd, dat rijtje is denk ik niet moeilijk te volgen. De rij eronder wordt mogelijk al moeilijker. Hier staat 2x GuruShot, dit betekent dat, mensen die dit spel uitgespeeld hebben, de Guru’s, daarvan hebben 2 een foto van mij aangewezen als top foto. Dit is iets wat je niet zomaar krijgt. Maar goed ook in dit spel, want dan zou de spanning er snel af zijn. Daarnaast heb ik 1 foto in de top 100 gehad. En 1 in de top 10 procent. Als je dan bedenkt dat er duizenden foto worden ingestuurd nog niet zo slecht.

ranking in GuruShots
Hier zie je op welke plek je foto staan

Zoals je kunt zien, in dat rijtje met die punten, daar staan ongeveer 15.000 mensen die een foto hebben ingestuurd. Als je dan bij de top 100 eindigt of de top 10 procent, vind ik dat niet slecht.

Het volgende rijtje staat 3 x in de top 30 procent als fotograaf (met het gemiddelde van 4 ingezonden foto’s) en 4x in de top 30 procent met een individuele foto. Als laatste in de rij 22x all star. Dat is de top van de mogelijkheden in een challenge. Zie foto 2 in deze blog.

De laatste rij geeft aan dat ik 28x in de elite ben gekomen, 1x in de premier en 24 x heb ik een goede swap ofwel fotoruil gedaan. Die elite en premier zijn fases waar je in komt voordat je all star wordt. Je kunt dus beter zeggen dat ik daar gestrand ben.

Volgende x weer meer.

Groetnis, Cor.

Geef een reactie

Scroll UpScroll Up